BLOCKWIRING OPERATIONAL ARRANGMENT AGREEMENT

This AGREEMENT is made on 9th October 2001

BETWEEN

AND

{each a “Party” and collectively the “Parties”)

WHEREAS:

A

The Parties have entered into a Blockwiring Agreement dated 25 October 2000
(“Blockwiring Agreement”); and

The Parties wish to enter into a short-term, interim, operational arrangement for the leasing
of Vertical Blockwiring together with Horizontal Blockwiring, which is supplemental to and
subject to the terms and conditions of the Blockwiring Agreement.

IT IS NOW HEREBY AGREED by the Parties as follows:

1.1

1.2

1.3

DEFINITIONS AND INTERPRETATION

in this Agreement the following capitalised terms have the meanings given to them in this
clause unless the context otherwise requires:

“Agreement” means these terms and conditions together with any schedules and
attachments annexed hereto.

This Agreement is supplemental and subject to the terms and conditions of the Blockwiring
Agreement.

Unless the context otherwise requires, a term defined or construed in the Blockwiring
Agreement and used in this Agreement but not defined or construed herein, shall have the
same meaning and construction in this Agreement as it has in the Blockwiring Agreement.
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2.1

2.2

3.1

4.1

4.2

4.3

4.4

51

TERM AND TERMINATION

This Agreement commences on the date first written above and shall continue for an initial
trial period of three (3) months from the date of the first Order for Vertical Blockwiring
together with Horizontal Blockwirng placed under this Agreement by either Party (“Trial
Period”) and shall continue in force thereafter unless terminated by either Party in
accordance with clause 2.2 of this Agreement.

Subject to clause 3.1(b) of this Agreement, after the expiry of the Trial Period, either Party

may terminate this Agreement immediately without cause upon giving the other Party not
less than thirty (30) days written notice of termination.

REVIEW AND DISPUTE RESOLUTION

The Parties agree:

(a) toregularly review the implementation of this Agreement; and
(b)  to use reasonable commercial endeavours to identify and resolve:

(i) operational and technical difficulties (if any) incurred by the Owner and/or the
Requesting Operator; and

(i) any disputes that arise in relation to this Agreement.

ORDERING AND PROVISIONING

After the receipt by the Owner of an Order, the Owner and Requesting Operator shall carry
out a joint site visit to verify the availability of usable Vertical Blockwiring and Horizontal

Blockwiring.
Subject to Clause 2.2 of the Blockwiring Agreement, if, in the reasonable opinion of the

Owner, both Vertical Blockwiring and Horizontal Blockwiring as requested in the Order are
available, the said Blockwiring shall be provisioned to the Requesting Operator.

If in the reasonable opinion of the Owner, no usable Horizontal Blockwiring is available to
fulfil the Order, the Requesting Operator shall:

(@) amend the Order to Vertical Blockwiring only (without affecting the proposed
Avaiiable Dates); or

(b) cancel the order.

An Order that has been amended in accordance with clause 4.3(a) of this Agreement shall
be dealt with in accordance with the terms and conditions of the Blockwiring Agreement.

CHARGES
In addition to any applicable Blockwiring Charges, the Requesting Operator shall pay the

Owner a charge in respect of each joint site visit performed in accordance with clause 4.1
of this agreement (“Joint Site Visit Charge”).
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5.2 The Joint Site Visit Charge:

(@) shall be the rate for one (1) man-hour per Blockwiring in the Order (irrespective of
the number of actual man-hours expended), calculated at the man-hour rate set out
in Clause 7.2 of Schedule 3 to the Blockwiring Agreement; and

(b) shall be payable by the Requesting Operator even if the joint site visit cannot be
completed due to the absence of the Requesting Operator or tenants.

5.3 Clause 9 and Schedule 3 of the Blockwiring Agreement shall apply in respect of this
Agreement. The Blockwiring Agreement shall apply to the Joint Site Visit Charge as though
it were a Blockwiring Charge. For the purposes of Clause 9 of the Blockwiring Agreement
only, the Joint Site Visit Charge shall be deemed to be a Blockwiring One-off Charge
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Executed as an AGREEMENT.
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